Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Evenemang

Kommande händelser

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Bodens kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Luleå kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Kalix kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Piteå kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Framgångsrikt jämställdhetsarbete uppmärksammas och Norrbottens jämställdhetspris delas ut till den aktör som just nu gör något särskilt för att sätta jämställdhetsfrågorna högst på agendan.

4 dagars utbildning i barnkonventionen och praktisk implementering av barnets rättigheter.

Den 17 oktober sätter vi barns rättigheter på agendan för sjunde året i rad. Den här gången genom att samla olika aktörer och sätta fokus på främjande och förebyggande insatser på samhällsnivå med...

Omvärlden förändras snabbt och vad är kulturens roll när osäkerhet råder? Hur stärker vi samverkan för att möta utmaningarna? Välkommen till en digital konferens arrangerad av de fyra nordligaste r...

}