Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Evenemang

Kommande händelser

Är du intresserad av EU-politiken och hur den påverkar norra Sverige? Missa inte årets Europaforum som hålls i Sundsvall i april.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Överkalix kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Övertorneå kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Jokkmokks kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Den gröna omställningen och nyindustrialiseringen i norra Sverige sker nu. Den måste få ske nu. Alltför stora risker finns i att stoppa upp eller förhala de processer som är satta i rörelse.

Välkommen till två dagar av samtal, workshops och konserter – ett tillfälle för näringsliv och musikliv att knyta kontakter och inspireras av varandra. För ett mer attraktivt Norrbotten.

För kulturutövare och verksamma i Norrbotten. Samtal om vägar till samverkan, läget med kulturlokaler i länet och om kulturenhetens olika stödformer kommer att erbjudas.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Älvsbyns kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Kiruna kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Pajala kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Bodens kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Luleå kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Kalix kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

Var med och hitta Norrbottens väg framåt. Region Norrbotten och Piteå kommun bjuder in dig till en workshop som tar sikte på 2040.

4 dagars utbildning i barnkonventionen och praktisk implementering av barnets rättigheter.

}