Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till öppet hus om regionalfondsprogrammet

Den 6 december bjuder Tillväxtverket in till öppet hus om regionalfondsprogrammet Övre Norrland. Då får ni möjlighet att prata om utlysningar och tidiga projekttankar samt få information om hur ni gör för att söka finansiering.

En glad grupp kollegor tar en selfie på kontoret.
Foto: iStock

Har du en projektidé inom någon av de utlysningar som regionalfondsprogrammet Övre Norrland öppnar i februari 2024 finns möjlighet att få veta mer om möjligheter till finansiering och hur ni ansöker.

Region Norrbotten kommer också att finnas på plats för att diskutera idéer och informera om möjligheter till finansiering.

Här kan du läsa mer om de utlysningar som kommer att öppna inom regionalfonden Övre Norrland i februari 2024

Öppet hus 6 december

Förmiddag, kl. 10-11.45

Under förmiddagen håller Tillväxtverket två digitala informationspass för dig som är intresserad av att söka finansiering via Regionalfonden Övre Norrland. Det ena passet handlar om hur statsstöd fungerar och det andra om vad ni behöver tänka på när ni ska upprätta en projektbudget.

Läs mer och anmäl er via länkarna:

Eftermiddag, kl. 13-15

Öppet hus hos Tillväxtverket, Västra Varvsgatan 18 i Luleå alternativt digitalt.

Vill ni träffas digitalt behöver ni kontakta Tillväxtverket innan så att ni tillsammans kan boka ett möte. Hör då av er till ovrenorrland@tilvaxtverket.se 

Vill ni träffas på plats behövs ingen föranmälan.

Kommande

Den 30-31 januari 2024 kommer Tillväxtverket tillsammans  med Region Norrbotten att erbjuda er möjlighet att diskutera konkreta projektidéer. Mer information om detta kommer inom kort.