Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Regionala jämställdhetsdagen

Börja där du står! Det är temat för årets konferens och betonar vikten av att var och en kan bidra till förändring där du själv befinner dig.

Jamstalldhetsdag Samverkan

Fyra regionala aktörer arrangerar den Regionala jämställdhetsdagen för att uppmärksamma framgångsrikt jämställdhetsarbete och dela ut Norrbottens jämställdhetspris till den aktör som just nu gör något särskilt för att sätta jämställdhetsfrågorna högst på agendan. En nyhet för i år är att dagen arrangeras i samarbete med Jämställdhetsdelegationen i Norrbotten.

Uppmaning Jämställdhet är en fråga för hela befolkningen. Vi uppmanar dig som deltar att ta med dig någon av annat kön än dig själv till årets konferens.

Program

Årets Regionala jämställdhetsdag modereras av Jonna Barsk, Verksamhetsstrateg SSAB och Stefan Lindbäck, VD Lindbäcks Group.

Under dagen presenteras vinnaren av Norrbottens jämställdhetspris 2024.

Aktuellt program hittar du här 

Målgrupp

Alla ni som på olika sätt är intresserade av samhällsutveckling och arbetar inom myndighet, civilsamhälle, näringsliv, kommun eller region.

Regionala jämställdhetsdagen är ett arrangemang som Region Norrbotten genomför tillsammans med Jämställdhetsdelegationen, Norrbottens Kommuner,  Länsstyrelsen Norrbotten och Luleå tekniska universitet.