Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Mobilisering för projektaktörer

Region Norrbotten vill bidra till att förbereda Norrbottens aktörer inför programperioden 2021-2027 och erbjuder därför stöd i projektkunskap och mobilisering. Målgruppen är aktörer i Norrbotten som är i förberedandefasen av projektansökningar.

Gruppbild på kollegor
Foto: Maskot Bildbyrå AB/Johnér Bildbyrå.

EU investerar och planerar insatser under sjuårsperioder. Just nu pågår arbetet med att förbereda programperioden 2021-2027, där de första utlysningarna förväntas öppna under våren 2022. Programperioden innebär miljarder av tillgängliga EU-medel för projektsatsningar.

Syftet med insatsen är att stärka kapaciteten bland Norrbottens aktörer inför kommande programperiod. Det innebär stärkt förmåga att driva projekt i samverkan, med utgångspunkt i regionala strategier och prioriteringar i EU-program som Regionalfonden, Socialfonden och Interreg Aurora. Det handlar även om att utveckla projekt som bygger på en tydlig förändringslogik, och som använder hållbarhet som hävstång för utveckling genom projektets alla faser.

Tommie Helgée från European Minds genomför insatser inom mobilisering.
Aktiviteterna kan ske i grupp eller genom individuell coachning.

Deltagandet är kostnadsfritt och finansieras av Region Norrbotten.

Välkommen att kontakta Tove Cullhed om du har några frågor om erbjudandet. tove.cullhed@norrbotten.se.

Region Norrbotten erbjuder även utbildningsinsatser och stöd när det gäller hållbarhetsintegrering av projekt. Här kan du läsa mer om Stöd i hållbarhetsintegrering

Medverkande

Konsult

170622 090637 P

Tommie Helgée från European Minds.
tommie@europeanminds.com, 070-655 28 65

Dokumentation