Öppna sidans huvudnavigering Öppna sidans huvudnavigering Hoppa till sidans innehåll

Dialogmöte om elnätet och förutsättningar för tillväxt

Region Norrbotten har under de senaste åren arbetat aktivt med elförsörjning och elnätsfrågor och bjuder nu in till dialogmöte i samarbete med Svenska Kraftnät och Vattenfall. Mer information om agenda för mötet kommer skickas ut vid ett senare tillfälle. Om du är intresserad att delta anmäl gärna ditt deltagande redan nu.

Kraftledning

Som en fortsättning på pågående arbete bjuder Region Norrbotten in länets kommuner till två separata dialogmöten 22 april i samarbete med Svenska Kraftnät och Vattenfall. På förmiddagen mellan cirka 08:30-12:00 bjuds kommuner i de södra delarna av länet in att delta. På eftermiddagen, mellan cirka 13:00-16:00, välkomnas kommunerna i de norra delarna av länet.

Svenska Kraftnät och Vattenfall kommer att anpassa sin presentation och den information som delges baserat på vilka frågor och områden som är aktuella för deltagarna. Via länken nedan finns möjlighet att lämna in frågeställningar till Svenska Kraftnät och Vattenfall. Alla inspel är välkomna! Skicka in dina funderingar och frågeställningar innan 31 mars. Frågor till elnätsinfrastruktur

Målgrupp: Kommunala tjänstepersoner med fokus på samhällsplanering och näringslivsutveckling.

Anmälan
Anmäl ditt deltagande här
(Länk kommer skickas till anmälda deltagare)

Har du frågor om dialogmötet är du välkommen att kontakta Lizah Lund.
lizah.lund@norrbotten.se